37 02 19 00 post@madamreiersen.no

Velkommen til gastropub!

Ved å relansere kjøkkenet under konseptet gastropub ønsker vi å rendyrke vår filosofi med vekt på retter laget fra bunnen av i vår egen restaurant, med kortreiste råvarer fra lokale leverandører. Vi er stolte over å kunne fortelle at retter i vår restaurant er laget fra bunnen av med naturlige råvarer; her koker vi våre egne krafter. Vi har også kunnskap om og kan servere glutenfritt, retter for laktoseintolerante, samt lavkarboalternativer.

Menyen vil alltid inneholde et utvalg av fristende hjemmelagde burgere samt en 3-retters meny som varieres fortløpende etter sesong og hva kjøkkensjef ønsker å lage. Fokus er vellaget, god mat!

Fra 2016 er Finn Flor (30) kjøkkensjef hos Madam Reiersen. Han har en allsidig og solid bakgrunn fra restauranter i Oslo- og Arendalsområdet, og har i en årrekke jobbet deltid hos oss parallelt med studier. Han har en grundig kompetanse som gjør oss trygge på at han vil ivareta vår kjøkkenfilosofi med kortreiste råvarer, «hjemmelaget» mat fra bunnen, og en stadig skiftende 3-retters meny!

Burgere og pommes frites laget fra scratch

Spisekart

Menyen vil alltid inneholde et utvalg av hjemmelagde burgere, laget på grovkvernet kjøtt.

I tillegg vil du finne en 3-rettersmeny som varieres fortløpende etter sesong og hva kjøkkensjef Finn ønsker å lage.

Klikk for menyen.

Fish'n'chips

Fristende småretter

På fredager kan vi friste med lekker lunsj fra kl 11.30, men også ellers i uka kan du kose deg med småretter – akkurat passe mye, men ikke en full middag.

Se spisekartet under Salater & Småretter – vi sees til lunsj!

Tapas

Tapas & Catering

Overtidsmat, møtemat, selskapsbuffet? Vi har en populær og rikholdig tapasmeny, og tilbyr også tradisjonell cateringmat. Se oversikt og priser her eller last ned PDF av menyen direkte her.

Med vår sentrale beliggenhet, sitteplasser både inne og utendørs og service-innstilte personale er vi et naturlig valg for små og store samlinger året rundt.