37 02 19 00 post@madamreiersen.no

Velkommen til gastropub!

Ved å relansere kjøkkenet under konseptet gastropub ønsker vi å rendyrke vår filosofi med vekt på retter laget fra bunnen av i vår egen restaurant, med kortreiste råvarer fra lokale leverandører. Vi er stolte over å kunne fortelle at retter i vår restaurant er laget fra bunnen av med naturlige råvarer; her koker vi våre egne krafter. Vi har også kunnskap om og kan servere glutenfritt, retter for laktoseintolerante, samt lavkarboalternativer.

Menyen vil alltid inneholde et utvalg av fristende hjemmelagde burgere samt en 3-retters meny som varieres fortløpende etter sesong og hva kjøkkensjef ønsker å lage. Vår kjøkkenfilosofi er kortreiste råvarer og «hjemmelaget» mat fra bunnen. Fokus er vellaget, god mat!

Tapas

Dansk frokost

Hver lørdagsformiddag fra september til april serverer vi Dansk frokost med lune retter og koldtbord i gastropuben. En myk start på helgen får du hos oss, for kr 189,- pr. person.

Burgere og pommes frites laget fra scratch

Spisekart

Menyen vil alltid inneholde et utvalg av hjemmelagde burgere, laget på grovkvernet kjøtt.

I tillegg vil du finne en 3-rettersmeny som varieres fortløpende etter sesong og hva kjøkkensjef Marco ønsker å lage.

Klikk for menyen.

Fish'n'chips

Fristende småretter

På fredager kan vi friste med lekker lunsj fra kl 11.30, men også ellers i uka kan du kose deg med småretter – akkurat passe mye, men ikke en full middag.

Se spisekartet under Salater & Småretter – vi sees til lunsj!

Tapas

Tapas & Catering

Overtidsmat, møtemat, selskapsbuffet? Vi har en populær og rikholdig tapasmeny, og tilbyr også tradisjonell cateringmat. Se oversikt og priser her eller last ned PDF av menyen direkte her.

Med vår sentrale beliggenhet, sitteplasser både inne og utendørs og service-innstilte personale er vi et naturlig valg for små og store samlinger året rundt.