Spisekart
Hos oss rendyrkes en filosofi med vekt på retter laget fra bunnen av, med kortreiste kvalitetsråvarer fra lokale leverandører. Vi kan servere glutenfritt, retter for laktoseintolerante samt lavkarboalternativer.
3-retters meny
Denne menyen endres etter sesong og kjøkkensjefens inspirasjon. Vi går for hjemmelaget kvalitet, langkokte lokale råvarer – produkter som blir bedre av bearbeiding og kokekunst. Her finnes ingen begrensninger, bare mange gode muligheter!
Spør kelner om den aktuelle menyen.
Burgere
Dobbeltburger (en ekstra burger-patty) koster kr 70,- i tillegg:
Burgerbrød inneholder hvetemel
Las Vegas Burger 170,-
Grovhakket oksekjøtt med aioli, cheddar, bacon og løkringer.
(A: hvetemel, egg, melk)
Mean & lean Las Vegas 155,-
Som over men med blandet salat i stedet for brød.
(A: hvetemel, egg, melk)
Pommes frites – til burgerne eller som smårett
Tilbehør
Tilbehør kr 30,-
Cheddar (Inneholder laktose)
Aioli (Inneholder laktose, egg)
Løkringer (Inneholder gluten)
Tilbehør kr 40,-
Bacon
Maispuré (Inneholder laktose)
Asiaslaw (Inneholder laktose)
Tilbehør kr 60,-
Søtpotet frites
Stekt kylling
Stekt scampi
Lunsjretter
Til lunsj kan du også velge fra våre menyer for burgere og småretter.
Stjerneskudd Madam Reiersen kr 235,–
Rugbrød med fritert fisk, reker, asparges, husets dressing, sitron
(A: hvetemel, skalldyr, sulfitt, fisk)
Focaccia BLT kr 235,-
Focaccia med kylling, bacon, salat, tomat, aioli
(A: hvetemel, egg)
Salater & Småretter
Våre småretter er klassiske favoritter gjennom mange år. Porsjonene er romslige og velkomponerte. Hjemmelaget focaccia bakes hver dag og serveres til suppe, pastaretter og salater.
Madam Reiersen kremet fiskesuppe kr 195,-
Med nybakt foccacia og smør
(A: hvetemel, melk, fløte, fisk, skalldyr, sulfitt)
Kylling- og chevresalat kr 195,–
Med sprøstekt bacon, pesto, brødkrutonger
(A: hvetemel, geitemelk)
Supernachos kr 215,-
Ostegratinert tortillachips og krydret kjøttdeig, servert med rømme, guacamole og salsa.
(A: melk, selleri)
Supernachos de luxe kr 295,-
Samme som over, toppet med strimlet indrefilet, jalapeños, rødløk.
Kylling pesto pasta kr 265,-
Spaghetti med kylling, bacon, grønn pesto, parmesan, cherrytomat
(A: hvetemel, egg)
Pasta Alfredo kr 265,-
Fersk tagliatellei kremet saus med kylling, bacon, hvitløk
(A: hvetemel, egg, melk)
Spaghetti Bolognese kr 245,-
Pasta med tomatisert okseragu, bacon, parmesan
(A: hvetemel, egg, melk, sulfitt, selleri)
Forretter
Se også under småretter.
Chevresalat kr 110,–
Blandet salat med honningglaserte valnøtter, syltede rødbeter, cherrytomat, agurk
(A: melk, valnøtter)
Kamskjell kr 135,–
Stekte kamskjell med ertepuré og soyasmør
(A: melk, skalldyr)
Madam Reiersen kremet fiskesuppe kr 135,–
Kremet fiskesuppe med nybakt focaccia og smør
(A: melk, fløte, hvetemel, skalldyr, fisk, sulfitt)
À la carte
Bakt torsk kr 290,–
Med potetpuré, bakte beter, syltet gulrot, sandefjordsmør
(A: hvetemel, egg, melk)
Hjort ytrefilet kr 315,–
Med aligotpotet, rotgrønnsaker, rødvinsaus
(A: hvetemel, egg, melk)
Okse indrefilet kr 315,–
Med fondantpotet, blomkål, brokkoli, peppersaus
(A: hvetemel, egg, melk)
Dagens fangst
Fisk, tilbehør og pris varierer med sesong og hva vi får inn fra havet. Følg med på tavle i restauranten eller spør servitøren!
Søtt & Godt
Sjokoladefondant med vaniljeis kr 135,-
(A: hvetemel, fløte, melk)
Nøttekake med sitron og lime, vaniljeis kr 135,-
(A: hvetemel, nøtter, fløte, melk)