37 02 19 00 post@madamreiersen.no
Madam Reiersen, baren

Bar & pub med liv og røre!

I baren er det garantert liv og god stemning året rundt, med live musikk hver kveld og mange danseglade gjester. Husk også vår populære utebar, her serverer vi i helgene – helt til kranene fryser..!

Vi utfordrer gjerne på et slag raffle – be om å få låne kopper og terninger!

Har du smakt Madam Reiersens favorittdrinker? Vi holder en knapp på Mango Lennart, P-Honey Melonas og Klassisk Mojito.

(Madammensangen i videoen nedenfor er skrevet av vår venn Nilsemann og fremført av Johnny Sandåker.)

Johnny Sandåker

Johnny Sandåker er nesten som vår hustrubadur å regne. Johnny skaper liv og stemning overalt hvor han kommer, og gjør kvelden uforglemmelig med sitt allsidige repertoar, flotte stemme og sjarme!

Easton M Davis

Easton Davis – artist i verdensklasse. Easton er kjent som en av de store pianoentertainerene i Norge. Han er et talent ut over det vanlige og han har en egen sound og et repertoar som er utrolig stort. Easton legger på nye låter hele tiden og han arrangerer kompet sitt selv. Ønsker du trøkk, funk, rock, rap, disco, kvalitet og tæl, bør du kjenne din besøkelsestid når Easton spiller!

Marc Cole

Marc Cole er en artist som setter seg høye mål. Marc er oppvokst i England og har jobbet som musiker helt siden han avsluttet sin skolegang. Han har et stort repertoar og spiller musikk fra 60-70-årene og frem til dagens musikk. Det blir ballader og låter med trøkk og tæl. Marc liker svært godt å spille i Norge, da han synes at nordmenn gir tydeligere tilbakemeldinger og er flinkere til å delta på allsanger enn engelskmenn!

Jan Ove Johansen

Jan Ove Johansen fra Kristiansand er fast musiker i Gledeskompaniet. Han er en etterspurt og profesjonell musiker, og vi gleder oss hver gang han setter lyd på strengene. Jan Ove blir alltid tatt godt imot av våre gjester!