Velkommen til gastropub!

Hos Madam Reiersen Gastropub legger vi vekt på kortreiste råvarer fra lokale leverandører og mat laget fra bunnen av i vår egen restaurant.
Kjøkkensjef Kristopher Olsen gikk sin læretid hos Morten Ommundsen nettopp hos oss på Madam Reiersen, for flere år siden. Han har et godt basisgrunnlag, og har utviklet sin kompetanse flere steder. De siste årene har Kristopher drevet et sted på brygga i Risør. Med oppvekst i Norge og på Fillipinene har han en spennende bakgrunn for matkultur. Kristopher er ambisiøs og målrettet, og vi ser frem til nye retter og påvirkning av mathuset Madam Reiersen!
Vi er stolte over å kunne fortelle at retter i vår restaurant er laget fra bunnen av med naturlige råvarer; her koker vi våre egne krafter. Vi har også kunnskap om og kan servere glutenfritt, retter for laktoseintolerante, samt lavkarboalternativer. Som frittstående restaurant bestemmer vi selv hvordan menyen ser ut — i godt og engasjert samarbeid med våre kunder!
Spisekart
I tillegg vil du finne en 3-rettersmeny som varieres fortløpende etter sesong og hva kjøkkensjef Morten ønsker å lage.

Dansk frokost
Fristende småretter
Se spisekartet under Salater & Småretter – vi sees til lunsj!
Tapas & Catering
last ned PDF av menyen direkte her.
Med vår sentrale beliggenhet, sitteplasser både inne og utendørs og service-innstilte personale er vi et naturlig valg for små og store samlinger året rundt.