37 02 19 00 post@madamreiersen.no

Velkommen til gastropub!

Kjøkkensjef Morten Ommundsen
Hos Madam Reiersen Gastropub legger vi vekt på kortreiste råvarer fra lokale leverandører og mat laget bunnen av i vår egen restaurant.

Morten Ommundsen er kjøkkensjef hos Madam Reiersen. Han har solid bakgrunn fra restauranter i Oslo som Det 11. Bud, Sushi på Frogner, Helt Rått og Markveien Mat & Vinhus. Morten debuterte som kjøkkensjef som 23-åring, på Coco-Chalet. I Arendal har han styrt kjøkkenet på Poppes Restaurant og 1711. Morten har forkjærlighet for det italienske kjøkken og norsk husmannskost, og sier:

«Gode råvarer er en betingelse for å få rettene fram til best resultat – samtidig som fisk og skalldyr alltid kan føres fram til smakfulle retter.»

Vi er stolte over å kunne fortelle at retter i vår restaurant er laget fra bunnen av med naturlige råvarer; her koker vi våre egne krafter. Vi har også kunnskap om og kan servere glutenfritt, retter for laktoseintolerante, samt lavkarboalternativer. Som frittstående restaurant bestemmer vi selv hvordan menyen ser ut – i godt og engasjert samarbeid med våre kunder!

Burgere og pommes frites laget fra scratch

Spisekart

Menyen vil alltid inneholde et utvalg av hjemmelagde burgere, laget på grovkvernet kjøtt.

I tillegg vil du finne en 3-rettersmeny som varieres fortløpende etter sesong og hva kjøkkensjef Morten ønsker å lage.

Klikk for menyen.

Tapas

Dansk frokost

Hver lørdagsformiddag serverer vi Dansk frokost med lune retter og noe søtt i gastropuben. En myk start på helgen får du hos oss, for kr 220,- for en tre-etasjers.
Fish'n'chips

Fristende småretter

På fredager kan vi friste med lekker lunsj fra kl 11.30, men også ellers i uka kan du kose deg med småretter – akkurat passe mye, men ikke en full middag.

Se spisekartet under Salater & Småretter – vi sees til lunsj!

Tapas

Tapas & Catering

Overtidsmat, møtemat, selskapsbuffet? Vi har en populær og rikholdig tapasmeny, og tilbyr også tradisjonell cateringmat. Se oversikt og priser her eller
last ned PDF av menyen direkte her.

Med vår sentrale beliggenhet, sitteplasser både inne og utendørs og service-innstilte personale er vi et naturlig valg for små og store samlinger året rundt.