37 02 19 00 post@madamreiersen.no

Velkommen til gastropub!

Kristopher Olsen

Hos Madam Reiersen Gastropub legger vi vekt på kortreiste råvarer fra lokale leverandører og mat laget fra bunnen av i vår egen restaurant.

Kjøkkensjef Kristopher Olsen gikk sin læretid hos Morten Ommundsen nettopp hos oss på Madam Reiersen, for flere år siden. Han har et godt basisgrunnlag, og har utviklet sin kompetanse flere steder. De siste årene har Kristopher drevet et sted på brygga i Risør. Med oppvekst i Norge og på Fillipinene har han en spennende bakgrunn for matkultur. Kristopher er ambisiøs og målrettet, og vi ser frem til nye retter og påvirkning av mathuset Madam Reiersen!

Vi er stolte over å kunne fortelle at retter i vår restaurant er laget fra bunnen av med naturlige råvarer; her koker vi våre egne krafter. Vi har også kunnskap om og kan servere glutenfritt, retter for laktoseintolerante, samt lavkarboalternativer. Som frittstående restaurant bestemmer vi selv hvordan menyen ser ut — i godt og engasjert samarbeid med våre kunder!

Burgere og pommes frites laget fra scratch

Spisekart

Menyen vil alltid inneholde et utvalg av hjemmelagde burgere, laget på grovkvernet kjøtt.

I tillegg vil du finne en 3-rettersmeny som varieres fortløpende etter sesong og hva kjøkkensjef Kristopher ønsker å lage.

Klikk for menyen.

Tapas

Dansk frokost

Hver lørdagsformiddag serverer vi Dansk frokost med lune retter og noe søtt i gastropuben. En myk start på helgen får du hos oss, for kr 220,- for en tre-etasjers.
Fish'n'chips

Fristende småretter

Vi kan friste med lekker lunsj – akkurat passe mye, men ikke en full middag. Dagens lunsjrett kun kr 100,-.

Se spisekartet under Salater & Småretter – vi sees til lunsj!

Tapas

Tapas & Catering

Overtidsmat, møtemat, selskapsbuffet? Vi har en populær og rikholdig tapasmeny, og tilbyr også tradisjonell cateringmat. Se oversikt og priser her eller
last ned PDF av menyen direkte her.

Med vår sentrale beliggenhet, sitteplasser både inne og utendørs og service-innstilte personale er vi et naturlig valg for små og store samlinger året rundt.