37 02 19 00 post@madamreiersen.no

Gunnar og MarianneMadam Reiersens historie strekker seg over 25 år tilbake i tid. Mangeårig forsikringsmann Gunnar satt på kontor i nabobygget da gamle Reimers kolonial ble lagt ned, og slo til da det bød seg en anledning til å leie. Sammen med Robert Ruud utviklet han starten på konseptet som i dag utgjør byens lengstlevende etablissement.

Hos oss skal alle kunne føle seg velkommen; vi har en lav terskel og en bred målgruppe.

Vertskapet står aldri stille

Restauranten følges opp som et kjært barn, og lik et barn er den stadig i utvikling og vekst. Hvert år skjer det noe nytt, og slik det kjennetegner en sunn bedrift tas nødvendige grep fortløpende. De senere årene har vi pusset opp hele lokalet; det begynte med toalettene i 2010, deretter fulgte restaurantdelen i 2011, uterestauranten i 2012, våren 2013 var det baren som fikk seg et løft, og vinteren 2014-2015 ble det omlegging til nytt konsept med ombygging og oppussing av både restaurant- og bardelen. Fra nyttår 2017 er vi stolte ambassadører for Arendals Bryggeri 1839.

Hele familien stiller opp

Både Gunnar, Marianne og begge guttene har vært og er hjertelig tilstede i restauranten på daglig basis. Og på kveldstid, selvsagt! Med stø hånd og hjertelig nærvær er Marianne den perfekte vertinne, og Gunnar går ikke av veien for å vise opp gamle kunster som DJ – eller utfordre noen i raffle. Når guttene er i byen er de også med og gir en støttende hånd til driften, om det så er som servitør, kokkeassistent eller entertainer!

Madam Reiersen, vertsfamilien